Familie Schouten

Onze woonkamer was aan een opknapbeurt toe en dus waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met de aankleding. Homelab heeft ons hierin geadviseerd en dankzij Homelab weten wij nu eindelijk wat onze woonstijl is en hoe we dit vorm kunnen geven. Het moodboard maakte dit ons nog duidelijker. Wij zijn zeer tevreden. M.vr.gr. fam. Schouten

Bekijk dit project »

Sven en Nathalie

Ik volgde Laurien al lange tijd op Instagram en haar stijl vonden wij beiden altijd supermooi. Voor de slaapkamer van onze dochter kwamen wij er zelf echt niet uit en we besloten om Laurien te vragen om met ons mee te kijken. Laurien kwam met zoveel leuke en verfrissende ideeën, waarbij ze ook nog eens heel goed rekening hield met wat praktisch is en wat wij mooi vinden. Onze dochter is superblij met haar nieuwe kamer ze kan er nu heerlijk spelen en slapen. De bedstede vindt zij helemaal geweldig en zij vindt het dan nu ook echt niet erg om vroeg naar bed te gaan!

Dankjewel Lieve Laurien!
Liefs Sven en Nathalie

Bekijk dit project »

Familie Veeken

Via via werden wij getipt over Homelab. Vanaf het eerste moment hadden wij de volste vertrouwen in Laurien en dat gevoel bleek juist te zijn. Laurien geeft haar eerlijke visie op interieur. Een heerlijke slaapkamer als resultaat!
Groet van de Veekens

Bekijk dit project »

Familie Müller

Wij hebben Homelab ingehuurd voor een at your homelab-advies waar wij zelf mee verder konden. We hebben veel tips en ideeën gekregen over onze inrichting. Achteraf heeft Laurien ons nog wel een voorstel gedaan voor de eethoek dat wij ook hebben aangeschaft. Wij genieten erg van ons ''nieuwe'' huis.

Eline Rousseau, Roomblush.com

Wij zijn een merk in behang en kinderkamer-decoratie, en volgen Laurien al even op Instagram,
ze had al een paar keer als brand rep gewerkt voor ons en de beelden die we dan in ruil kregen waren altijd fris, de stijl die perfect bij ons merk past! Daarom hebben we Laurien, Homelab ingeschakeld om onze campagne beelden te shooten en te stylen. Laurien snapte meteen waar we naar toe wilden, zonder al te veel geaarzel is ze er meteen ingevlogen en zelfs met wij op afstand vanuit Belgie heeft Laurien de job perfect uitgevoerd zoals wij voor ogen hadden. Niets is teveel gevraagd bij Homelab, en het enthousiasme en haar capaciteiten maken van Laurien een perfecte professionele partner!

Familie Laan

Laurien heeft ons voornamelijk geholpen met het kiezen van de kleuren in de woonkamer. Wij vonden haar ideeen verfrissend en gedurft, we hebben alles uitgevoerd. Laurien luisterde goed naar ons, was duidelijk en to the point. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Na het bezoek hadden wij nog een aantal vragen, wij vonden Laurien heel toegankelijk in de nazorg. De woonkamer is helemaal naar ons zin!
Bedankt voor alles Laurien!
Groetjes van de familie Laan

Giel en Carin

We wonen in een jaren ‘30 woning en we wilde de grote ruime zolder omtoveren tot een frisse slaapkamer. Omdat we deze graag tot een passend geheel wilde maken waarbij alles op elkaar is afgestemd, hebben we Laurien van Homelab gevraagd om een plan te maken. Gezien de afstand is ze niet in de ruimte geweest, maar is de communicatie gegaan via foto’s, moodboard, telefoongesprekken en FaceTime. Dit is perfect verlopen. Laurien heeft onze wensen goed omgezet in een plan waar we direct mee aan de slag zijn gegaan. De bijgevoegde shoppinglist was ideaal! Als laatste heeft ze via FaceTime de puntjes op de i gezet voor het perfect positioneren van de accessoires.
De slaapkamer is helemaal af en we zijn er super blij mee! Zeker voor herhaling vatbaar.
Giel en Carin