Het gezicht achter Homelab

Persoonlijk
Mijn naam is Laurien Deken, 30 lentes jong, getrouwd en woonachtig in Hoorn met mijn liefde Karel en zoontje Fimme. Ik ben dol op het het voorjaar, chocolade, zacht fruit, feestjes én het creëren van mooie interieurs… En dit laatste doe ik inmiddels voor zowel mijzelf als voor anderen!

Als klein meisje verschoof ik met regelmaat het hele meubilair mijn kamertje door. Mijn hart maakte een sprongetje als ik na het stylen mijn kamertje weer binnenliep. De liefde voor interieur zat er dus al vroeg in.

Opleiding en werkervaring
Na een creatieve modeopleiding ben ik in 2011 de opleiding tot Interieurstyliste gaan volgen. In die periode werkte ik ook als visual merchandiser, ofwel etaleuse, bij een bekend modeketen en deed ik de styling van de winkels in de grote steden. Continue was ik bezig met het creëren van een goede balans tussen praktisch en mooi.

Totstandkoming Homelab
Omdat ik steeds vaker opdrachten aannam in interieuradvies en verkoop- en fotostyling was het een logische stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Eind 2016 ben ik met Homelab gestart en mijn doel is heel veel mensen gelukkig te kunnen laten wonen.

Graag maak ik kennis met jou en kom ik bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Liefs!
Laurien