De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat de zoektocht naar toffe cadeaus weer van start gaat. De leukste cadeaus hebben vaak iets persoonlijks. Foto’s, illustraties of bedrukte items, behalve dat het origineel en persoonlijk is, zijn het vaak ook leuke herinneringen voor later. Ik ben op zoek gegaan naar een aantal cadeaus die sowieso in de smaak zullen vallen. Sommige hiervan kunnen ook heel fijn zijn voor je interieur 😉

Geïllustreerde portretten
Amber de Vreng
Amber tekent zowel gezinnen als personen alleen. Je kunt een foto insturen en daarop baseert Amber haar illustratie die je vervolgens digitaal ontvangt.
Prijs: vanaf €39,50
Instagram: @amberdevreng
www.amberdevreng.comPersoonlijke (familie) illustraties

Floortje tekent
Bij Floortje kun je digitale persoonlijke illustraties laten maken. Haar stijl kenmerkt zich door fijne lijnen en veel kleur.
Prijs: vanaf €35,-
Instagram: @floortjetekent
www.floortjetekent.nl


Knuffels
Knuffelmakers
Verzin het maar, vanaf een foto creëren de Knuffelmakers een knuffel die ook écht lijkt! Je kunt zelfs een tekening laten verknuffelen! Een unieke knuffel op maat gemaakt.
Prijs: vanaf €60,-
www.knuffelmakers.nl


Persoonlijke wanddecoratie

IXXI
Upload één foto (of meerdere voor een collage) in de ontwerp module van IXXI en maak een persoonlijke wanddecoratie. Je kunt kaders, tekst of filters toevoegen.
Prijs: vanaf €29,95
www.ixxiyourworld.com


Memoryspel
Hema
Zolang ik het mij kan herinneren is het bij Hema mogelijk om items te laten bedrukken met een foto of afbeelding naar keuze. Behalve koffiemokken, broodtrommels, telefoonhoesjes, kussens en sleutelhangers kun je nu ook spellen laten drukken.
Voor dit spel kies je 30 verschillende foto’s en je krijgt een uniek en persoonlijk geheugenspel. Lekker educatief ook 😉
Prijs: €18,-
www.hema.nl

(Kinder)puzzel
Hema
Ook is het mogelijk om bij Hema fotopuzzels te bestellen. Deze kinderpuzzel is verkrijgbaar in 12, 24, 48 en 315 stukjes. Er zijn zelfs fotopuzzels van 500 en 1000 puzzelstukjes te bestellen.
Prijs: vanaf €20,-
www.hema.nl

Dit is nog maar een greep uit de vele leuke cadeaus. Denk ook aan een sierraad met een naam (gegraveerd), onderzetters met een foto, een fotoboek vol herinneringen, een bon voor een fotoshoot of een naamslinger. De allermooiste cadeaus zijn eigenlijk de cadeaus waarin je met elkaar mooie herinneringen maakt, plan een etentje of weekendje weg met elkaar, ga glow in de dark midgetgolfen of zoek de spanning op in een escape room.

Alvast veel shopplezier en gezellige dagen (met elkaar)!

Liefs!
Laurien

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *