Hi!
Leuk dat je mijn eerste blogpost leest. Hier zal ik vertellen over mijzelf, Homelab en wat je van deze blogpagina kunt verwachten.

Wie ben ik?
Rechts op deze pagina zie je mij. Mijn naam is Laurien, woonachtig in Hoorn en getrouwd met Karel. Inmiddels is ons leven verrijkt met twee zonen, Fimme en Fender.

Wij zijn dus een gezin van vier en ik had het in mijn 32ste levensjaar niet mooier kunnen wensen. Ik ben gezegend.

Ik heb heel veel liefde voor…
My own little happy famlily, interieurstyling, vriendinnen, chocolade en dansfeestjes met het liefst alle mensen om me heen die ik lief heb. Ik sluit het ook niet uit dat we ooit voor een tweede keer trouwen, al is het alleen al voor het feest (oké, en voor de jurk).

Van wonen en interieur gaat mijn hart echt sneller kloppen.
Laatst vroeg iemand mij wat voor gevoel ik krijg als een interieur klopt of ‘’af’’ is. Ik denk dat je het kunt vergelijken met het euforische gevoel dat je krijgt als je favoriete voetbalclub een belangrijke wedstrijd wint of als je je nieuwe auto mag ophalen. Zoiets.
Heel blij dus.
Materialistisch ben ik niet, ik kan net zo blij zijn met een kringloopvondst als met een design item. Dat vind ik ook zo leuk binnen de wereld van interieur. Of je nu een groot of een minder groot budget hebt, je kunt altijd mooi wonen.

De lectuurmand is een tweedehands vondst.
De pompoms waren een Do-it-yourself.

De houten trekker is ook een vondst.
Op een vrijmarkt scoorde ik ‘m voor een prikkie.

Homelab
Homelab is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Omdat ik door mijn omgeving steeds vaker werd gevraagd voor interieur- en stylingadvies bleek het eind 2016 een logische stap om de KvK op te zoeken. In 2013 heb ik een opleiding tot Interieurstyliste afgerond en in de tussentijd ben ik met woontrends en styling altijd heel actief gebleven.

LogoHomelab

Met Homelab kom ik in de mooiste huizen, bij de liefste mensen. Soms voor alleen een twee uur durend thuisadvies en soms voor extra advies wat uiteindelijk uitmondt in een shoppingsessie en complete styling aan huis. Ook maak ik moodboards, zo reik ik door middel van een foto- en/of sfeercollage direct vele handvatten aan.

De diversiteit in opdrachten, klanten en type woningen waar ik kom maakt het extra leuk. ‘’Ieder mens een andere wens’’ en ‘’ieder huis een ander thuis’’ zijn motto’s die ik heel belangrijk vind. Zo houd ik rekening met bijvoorbeeld het aantal bewoners, hobby’s of vrijetijdsbestedingen (binnenshuis) om het interieur behalve mooi ook praktisch en haalbaar te laten zijn.
Daarnaast doe ik ook stylingklussen voor bad- en keukenzaken. Goede, passende accessoires zijn voor de presentatie en verkoop van groot belang.

Blog
De reden dat ik een blog ben gestart is omdat ik je graag meeneem in de mooie dingen die ik mag doen en tegenkom. Ik hoop je hiermee te kunnen inspireren en ik ben van mening dat je anderen alleen kunt inspireren als je dingen doet die je echt leuk vindt.
Ook bezoek ik met regelmaat mooie winkels, steden of beurzen. Al met al kun je blogs verwachten van alles wat maar met interieur, wonen en styling te maken heeft. Het zal ook voorkomen dat je tussendoor persoonlijke blogs zal tegenkomen over ons gezin of wat ons bezig houdt.
Direct en indirect zal ik met mijn blogs tips en adviezen geven met betrekking tot styling wat zelf thuis (of elders natuurlijk) toegepast kan worden.

Zo, mijn eerste blogpost is een feit!
Heb je nog een vraag of wil je iets kwijt? Ik zou het heel leuk vinden als je een comment achterlaat en anders kun je mij bereiken via het contactformulier.

Tot snel!

Liefs!
Laurien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *