Een tweede baby op komst betekende ook het nadenken over een geboortekaartje. Wat ik nog weet uit de tijd toen we Fimme verwachtten, is dat we online niet konden slagen. We besloten toen om het kaartje door een kennis te laten ontwerpen. We zijn nog steeds erg blij met het resultaat maar deze keer wilde ik het anders gezien we minder tijd hadden en we het dus praktischer moesten aanpakken. Toen ik op de site van LOVZ.nl terecht kwam wist ik het, hier ga ik slagen. Hieronder vertel ik je waarom.

YAY! Ons tweede wondertje en Fimme zijn broertje is geboren!
7 april heeft onze Fender Oliver Deken ons gezin verrijkt! 

De keuze is reuze bij LOVZ. Je kunt kiezen uit diverse stijlen (watercolour, klassiek, met foto, zwart/wit, goudlook, sterren, dieren, etc.) dus voor ieder wat wils. Maar het mooie aan dit concept vind ik dat je de vormgeving van de kaartjes helemaal naar eigen wens kunt wijzigen en invullen. Gewoon thuis, achter de computer, op welk moment je maar wilt. Heerlijk! Wat een vrijheid om dit zelf te kunnen doen en van niemand afhankelijk te zijn.

Wij hebben gekozen voor kaart -Botanisch geboortekaartje jongen watercolour blad-. Deze sprak ons direct aan vanwege het minimalistische stijltje maar wel stoer, vanwege de kleur, en lief, omdat er zachte lijnen zijn toegepast. We hebben een aantal aanpassingen gedaan waardoor hij uiteindelijk helemaal naar ons zin was.

Ideaal is het proefsetje papiersoorten- en kleuren wat we bij onze eerste proefdruk ontvingen. Hierdoor konden wij op ons gemak het soort papier kiezen en de kleur van de envelop, uiteraard passend bij de kaart. Daarnaast heb je de kaartjes de volgende dag in huis en is het mogelijk om de enveloppen vooraf te bestellen zodat je deze alvast kunt beschrijven. Behalve geboortekaartjes kun je ook slagen voor je trouw- of huwelijksjubileumkaart, verhuiskaart of (verjaardags)uitnodiging.

Is de baby geboren, dan hoef je alleen in te loggen, het opgeslagen kaartje te openen, de nodige informatie (geboortedatum- en tijd, lengte en gewicht) toe te voegen en je bent klaar. Wel zo fijn als je baby net is geboren.

Het enige waar je even rekening mee moet houden is dat je tijdens het ontwerpen van de kaart de website weg klikt voordat er visite komt, wel zo leuk om de naam nog even geheim te houden voordat de baby wordt geboren ;-).

Ik ben benieuwd welk kaartje jij gaat kiezen bij LOVZ.nl!

Liefs!
Laurien

 

 

Deze blog is voortgekomen uit een samenwerking met LOVZ.nl. Blogposts met samenwerkingen bevatten een eerlijke review.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *