Het is alweer een aantal weken geleden dat Fimme 2 jaar werd, maar dit blog hadden jullie nog van mij tegoed. De taart is anders uitgevallen dan ik in eerste instantie had gehoopt, maar daar vertel ik jullie hieronder meer over.
In tegenstelling tot vorig jaar scheen de zon volop én waren we nu met z’n vieren.  Fimme genoot van de aandacht en alle mooie cadeaus die hij kreeg.

Bij een bakker in de buurt bestelde ik per mail een taart en stuurde er een voorbeeld foto bij mee zodat we er zeker van konden zijn dat de taart zou worden zoals ik hem in mijn hoofd had. Jammer genoeg waren de visjes behoorlijk anders uitgevallen dan de bedoeling was en moest ik ’s avonds zelf nog aan de slag. Van marsepein, dat ik nog snel even bij de supermarkt haalde, sneed ik kleine visjes uit. De taart was door mijn eigen creatie verre weg van perfect, maar ik vond hem uiteindelijk juist goed zoals hij was. Good enough is the new perfect ;-). Hij smaakte overigens heerlijk.

De papieren bootjes van Jurianne Matter vouwde ik in elkaar en zette ik bovenop. Het kaarsje kocht ik bij Hema en het taart plateau komt van Dille en Kamille.

Hiep hiep hoera!!! Onze oudste lieverd alweer 2 jaar!

Onlangs kregen we van mijn tantes al een mooie loopfiets (Veloretti) cadeau en dus liet ik het deze verjaardag bij Cars auto’s (Intertoys en Ali Express), Cat kraanmachines, klei (Playdoh), prentenboeken en een rugtas (Blafre). De meeste auto’s had ik al eerder gegeven, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem zo lang te laten wachten en ik word zielsgelukkig van dat blije koppie.

De slingers van Sukha Amsterdam die ik nog had liggen hing ik weer op en combineerde ze met een papieren DIY slinger van visjes. Zoals je kunt zien heel eenvoudig om te maken.

Benieuwd naar de party preps van Fimme zijn eerste verjaardag? Lees het hier terug.

Liefs!
Laurien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *