Homelab biedt jou geen dure interieurontwerpen maar praktisch en eerlijk mondeling interieuradvies met tips en handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt. Mocht je specifieke aanbevelingen willen ontvangen met betrekking tot items of decoratie maak ik duidelijke voorstellen op waarin ik je opties aandraag die perfect in desbetreffende ruimte passen. Tevens bied ik de mogelijkheid om voor jou (of samen) te woonwinkelen om de mooiste producten te shoppen. Daarnaast kom ik heel graag bij je langs op locatie voor de indeling, inrichting en styling van de ruimte.
Wellicht vind je het fijn om een moodboard te ontvangen waarin ik je mijn ideeën en gedachtes op een visuele manier overbreng zodat je duidelijke richtlijnen krijgt welke sfeer en kleurencombinatie het beste bij jou en desbetreffende ruimte passen.
Voorbeelden hiervan vind je hier.

Ik adviseer in alles wat je nodig hebt om van je huis of je werkplek een mooie, fijne maar ook praktische ruimte te maken; meubels, klein meubilair, accessoires, verlichting, groen (planten en bloemen) en aankleding van wanden, vloer, ramen en plafond.

Wat betreft ruimtes kun je denken aan de woonkamer, eetkamer, keuken, hal/overloop, slaapkamer, baby- en kinderkamer, speelkamer, werkkamer/kantoor aan huis, zolder, buiten- en gastenverblijf, kantoor- en wachtruimte.

Verder doe ik ook freelance (verkoop)stylingsklussen voor bad- en keukenverkoop, winkeletalages, beursstands en makelaars.

Klik hier voor de diensten & tarieven van Homelab.