Afgelopen april heb ik voor de eerste echte catalogus van Roomblush de mini-lijn gestyled en gefotografeerd. In dit blog lees je hoe dit tot stand is gekomen en laat ik je het eindresultaat zien.

Catoo, spelend op de dubbelzijdige speelmat.

In het najaar 2016 was Eline van Roomblush al druk bezig met het ontwerpen van de nieuwste lijn in haar mini-collectie; Essentials. Een extra collectie hele zachte baby-spullen in effen-kleuren.
Ze had de wens om al haar producten te bundelen in een catalogus. Haar collectie was inmiddels behoorlijk uitgebreid en omdat ik al eerder had gewerkt met haar producten en alles helemaal mijn stijl is nam ik de opdracht met veel liefde aan!

Roomblush werd een aantal jaar geleden opgericht door Eline Rousseau uit België, ontwerpster en interieurstyliste.  
Vanuit haar passie voor kleur en de inspiratie van alledag begon Eline met het ontwerpen van een collectie met diverse behangprints.

Inmiddels is Roomblush uitgegroeid tot een volwaardig merk met behang en een mini-lijn.
Speelmatten, opbergmanden, kussens, beddengoed en slaapzakjes in diverse mooie, kleuren in effen of dessin kun je hier shoppen.

Bodil in de HEARTS-badponcho.

Het is fijn dat de producten van Roomblush allemaal heel goed met elkaar te combineren zijn. Een ruimte is direct af als je hierin de items van Roomblush mooi met elkaar samenvoegt. En behalve mooi zijn de producten ook praktisch en goed van kwaliteit.

Pleun in de FEATHERS-badponcho.

Eline heeft gekozen voor een mooie kwaliteit papier wat ervoor heeft gezorgd dat het een prachtig boekwerk is geworden. Helemaal passend bij hetgeen waar Roomblush voor staat.

Hier een kleine greep uit de catalogus.

Ik ben super tevreden met het eindresultaat en als ik de catalogus doorblader kan ik alleen maar denken; wauw, wat heb ik fantastisch werk en wat fijn dat er zoveel vertrouwen is in Homelab!
En… natuurlijk ben ik hartstikke trots op mijn modelletjes en zou ik ze met veel liefde de volgende keer weer vragen. Of ze er dan zelf nog zin in hebben is een tweede 😉

Klik hier voor de website van Roomblush. Shop ze!

Fimme ligt hier heerlijk in de lichtgrijze zachte slaapzak van de Essentials-lijn
(te gebruiken in de Maxi-Cosi).

Liefs!
Laurien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *